עד מתי לקחת אבודרט

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

03/01/2014 | 19:43 | מאת: אבי

האם אפשר להמשיך לקחת אבודרט וטמסולסין עד אין סוף? והאם תרופה ללחץ דם בשם רמיפריל אינה מתנגשת עם התרופות הנ"ל??

שלום רב, טיפול תרופתי שציינת יכול להילקח לאורך זמן כמו כל טיפול תרופתי למחלה כרונית. אם התרופות מפסיקות להיות יעילו כמובן שניתן להפסיקן ולהתייעץ מה שלב הטיפול הבא. כשנוטלים טיפול קבוע ליתר לחץ דם ועליו מוסיפים טיפול בטמסולין (שיכול אף הוא להוריד לחץ דם) -צריך להלקח בזהירות ובניטור לחץ הדם. אם נטילה משותפת גורם לתחושה רעה צריך להפסיק ולהתייעץ עם הרופא מה לעשות. ניתן לעיתים לשנות מינון או טיפול ולהחליף תרופות- בהתאם למצבך ותגובתך לתרופות הניתנות.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת