מודאגת...

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

31/12/2013 | 15:27 | מאת: לימור

שלום רב לפני כחצי שנה פניתי אלייך בשאלה לגבי כאב חד בשוק רגל ימין במיוחד כאשר אני צריכה להתרוקן, אחרי שאני מתרוקנת הכאב נרגע לפעמים הכאב גם מופיע בלי קשר, עברתי אצלך סדרה של בדיקות לפני שנה וחצי בערך בגלל צריבה בשתן כולל ציטוסקופיה כל הבדיקות יצאו תקינות ויש לציין שגם מרגישה יותר טוב. פניתי מספר פעמים לרופא משפחה הוא אמר שזה לא ורידים ולדעתו צריך לחיות עם זה , תשובתך לפנייתי היתה שייתכן שהשלפוחית לוחצת על איזה עצב וזה גורם לי לכאב, פניתי לאורטופד היום לאחר מספר פעמים שהוא אמר לי לשתות מי טוניק וגם לקחת מגנזיום אך עדיין הכאב נמצא, היום הוא המליץ לי לעשות סיטי של האגן??? חשוב לי לשמוע את דעתך האם יש צורך ולאיזה תחום של רפואה שייך כל הסיפור הזה. חייבת לציין שמאוד נלחצתי שאמר לי לעשות סי טי. אודה לתשובתך. מהמודאגת

לימור שלום, אם עברת את כל הבדיקות שציינת ולא נמצא דבר, ועדיין יש לך את התלונות, אכן צריך להמשיך ולברר מה מקורן. לפי מה שציינת בירור אורולוגי היה תקין ולכן כנראה יש מקום לברר מערכות אחורת (למשל מערכת הנשית- גניקולוג, או מערכת העיכול- כירורג / גסטרואנטרולוג , או השלד- אורטופד ). כאב מוקרן יכול להגיע מכל מני מקומות. יש צדק בדברי הרופא שהמליץ לך לבצע CT לאגן כי בדיקה זו מראה את כל האיברים באגן ומכל המערכות ובכך לעזור ולכוון למקור הבעיה ולעזור בטיפול.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת