אומניק אוקס ואשכוליות

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

26/12/2013 | 14:48 | מאת: אלון

שלום ד"ר ! קראתי בעיון את עלון התרופה ( אומניק אוקס ) בשום מקום לא כתוב שצריך להימנע מאכילת אשוכליות בתקופת השימוש בתרופה . לעומת זאת באתר אינטרנט כלשהו ( לא זוכר איזה ) היה כתוב שהדבר אסור . אודה לתשובתך ,האם אפשר או אסור לאכול אשכוליות כשלוקחים אומניק אוקס? בתודה . אלון

שלום לך אם כתוב בעלון לצרכן על הגבלה כלשהי כדאי להמנע. אם זה לא מצויין שם כנראה שאין בעיה. לי לא ידוע על מגבלה כזו. האינטרנט מלא במידע שאינו תמיד מהימן ונכון. עלון הצרכן הוא המקור שלך להגבלות על נטילת תרופה- והוא מסופק ע"י היצרן .

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת