בדיקה ידנית לערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

12/12/2013 | 11:45 | מאת: עומר

שלום,הייתי אצל אורולוג בקשר לסימפטומים שונים והוא דחף לי אצבע לפי הטבעת כדי לבדוק האם הערמונית בסדר והוא אמר שהיא תקינה. לאחר הבדיקה אני מרגיש כאבים חזקים בפי הטבעת,האם יש סיכונים לבדיקה שהאורולוג עשה?

שלום עומר. בדיקת הערמונית דרך פי הטבעת יכולה לגרום לכאב לעיתים, בעיקר אם יש היצרות קלה של פי הטבעת. ברוב המקרים אי הנוחות חולפת מעצמה. ממליצה לך לנסות לקחת משהו נגד כאבים, או להתייעץ בבית מרקחת לגבי משחה מקומית להקלת הכאב. אם זה לא חולף לגשת לרופא לבדיקה. אולי ללא קשר לבדקיה שעברת יש בעיה באזור כמו פיסורה או טחורים.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת