חשש לדלקת ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

19/10/2013 | 19:03 | מאת: אריה

שלום דוקטור אני גבר בן 38 לפני 3 חודשים היה אירוע של קריש דם בודד בשתן ולאחר מכן כאבים בצד הבטן ניגשתי מיד לאורולוג ששלח אותי לבירור מקיף st בטן סיכום בלוטות מזנטרליות גבוליות מוגדלות 10 ממ כניראה רקטיבית לתהליך דלקתי או זיהומי ציטולוגיה של השתן 3 פעמים תקינות צריף לעשות עדיין תרבית זרע וציסטוסקופיה שאלתי האם התרבית זרע יכולה להישמר לילה אחד לפני מסירתה ועד כמה יש צורך לעשות אותה מיכיוון שאני דתי יש איסור להשחית זרע לבטלה יעצו לי לקיים יחסים עם האשה ולשפוך בכוס האם זה בסדר אשמח לתשובה בהקדם

שלום לך, לתרבית עדיף לתת תוך שעה -שעתיים מהנתינה ולא להמתין 24 שעות כי זה יזדהם ולא יהיה אבחנתי. אין בעיה לשפוך לכוס אך עדיף כמובן לבצע זאת לכוס סטרילית (אתה יכול לבקש במעבדה) ובצמוד לזמן הבאת הדגימה למעבדה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת