U.UREAL/PARVUM-PCR,

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

31/08/2013 | 17:17 | מאת: גיל

שלום, בצעתי הבדיקה הנ"ל U.UREAL/PARVUM-PCR, והיא יצאה חיובית. רציתי לדעת מה זה אומר? מה עלי לעשות? יש משהו שעלי לדעת או להזהר? האם הבדיקה הנ"ל קשורה למגע מיני? אגב, הבדיקה M.GENITALIUM-PCR יצאה שלילית, אם יש קשר ביניהן.

גיל שלום רב. הבדיקה שביצעת היא בדיקת שתן PCR לזיהוי חיידקי מחלות מין. אוריאופלזמה הוא חיידק נפוץ אך לא בהכרח היותו חיובי אצלך מרמז על הדבקות במחלת מין.חיידק זה נמצא לעיתים באפן רגיל בפלורה של השופכה. אולם אם יש לך תסמינים של צריבה או הפרשות כן מציעה לך לחזור לרופא ולקבל טיפול אנטיביוטי. כמובן שיש לידע את בת/בן הזוג בנושא ושהיא/הוא יבצעו בדיקות גם כן.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת