הידבקות בכלמידיה מעיסוי (בודי)

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

13/08/2013 | 19:19 | מאת: אנונימי

שלום דר חתומי איבחנו אצלי בבדיקת שתן חיידק כלמידיה. נבדקתי מכוון שהיתי אצל מעסה שעשתה לי עיסוי והרפייה. האם זה אפשרי שנידבקתי ממגע זה (מציין שלא קיימתי מגע מיני או אוראלי)? האם זה אפשרי להידבק ממגבת מזוהמת (שלא כובסה כהלכה)? האם יכול להיות שתוצאת המעבדה מוטעית (כזב)? תודה

שלום רב, בד"כ הדבקות במחלת מין ממגע מיני רגיל אוראלי או אנאלי קורית אם יש פצע באיזור ואם יש חיידק פעיל בנוזלי הגוף או ההפרשות. קשה לי להאמין שניתן להדבק סתם כך ממגבת, אבל אין לי מידע מדעי מבוסס על כך. תמיד יכולה להיות טעות מעבדתית. אבל אם יש לך תסמינים כמו צריבה באיבר, הרפשות וכדומה- זה כנראה ממצא נכון. מה שחשוב הוא שתקבל טיפול אנטיביוטי מתאים ואם אתה בקשר מיני עם בחורה לוודא שהיא נבדקת גם- לגברים זה רק מציק, בנשים חיידק זה עשוי לגרום להפרעות בפוריות. כמובן לאחר הטיפול יש לחזור על הבדקיות לוודא שהחיידק נעלם.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת