מה השפעת דואודרט על תיפקוד?

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

12/08/2013 | 14:06 | מאת: יוסי

מה השפעת דואודרט על התיפקוד המיני? - האם משפיע לטובה על התיפקוד (זיקפה) לאחר השלמת הטיפול? שואל כי הבנתי שהוא גורם להקטנת הערמונית.

שלום רב, דואודרט מכיל תרופה שיכולה להביא להקטנת הערמונית. הוא עובד על הטסטוסטרון בבלוטה. יכולות להיות לו תופעות לוואי של ירידה בחשק המיני שאולי בעקבותיה תהיה ירידה בזקפה. לא כל מי שנוטל טיפול זה סובל מתופעות לוואי ולרוב כשמפסיקים את התרופה התלונות חולפות.

13/08/2013 | 17:02 | מאת: יוסי

תודה, אני מבין. שאלה שלי היתה יותר לגבי ההשפעה אחרי הפסקת נטילת התרופה: מכיון שהערמונית תהיה מוקטנת, האם הדבר ישפר את התיפקוד המיני? סליחה על המילה, כלומר, האם ישפר את הזיקפה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת