חודש אחרי ניתוח ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

16/07/2013 | 22:14 | מאת: משה

שלום ד"ר לפני חודש עברתי ניתוח להקטנת ערמונית שפירה בשיטה הסגורה. כיום יש לי זרימת שתן קולחת אך לאחר ההשתנה אני חש כאב עמום בבטן התחתונה (כאבים דומים שהיו לי לפני המיתוח של אצירת שתן) כמו כן לפעמים -לא תמיד- זמן ההמתתנה מרגע הצורך להשתין עד ההשתנה עצמה הוא קצר ביותר כלומר קושי להתאפק. האם מדובר בתופעות אופיניות לאחר ניתוח זה- המנתח אמר לי שזמן ההחלמה יכול להיות כ6 שבועות ומעלה. אמנם אני חש שיפור מסויים אך עדיין התופעות התכופות שציינתי מפריעות לי תודה

שלום לך, התופעות שאתה מציין יכולות להיות קורות בניתוח שעברת, וצדק המנתח שאמר לך שזמן ההחלמה ממושך. בכל מקרה אם זה מחמיר פנה לרופא שלך ושלח בדיקות שתן לשלול דלקת, ובקש בדיקה אצל המנתח.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת