nebido

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

10/07/2013 | 12:15 | מאת: אבינועם

בן 58 לפני כ4 חודשים קיבלתי לרישונה זריקת נבידו. שניה לפני כחודש, בU.S לפני הראשונה נפח הערמונית 80 סמ"ק ואילו עכשיו 97 סמ"ק, בתקופה זו ניכרת גם נשירה מסוימת בראש.לוקח XATRAL10 זמן רב. האם יש להתיחס להגדלת הערמונית? האם יש קשר לדעתך? אם כן, להפסיק את הזריקות? מי הסמכות המקצועית לטיפולים ההורמונלים מסוג זה אורולוג או אנדוקרינולוג? האם מוכר לך אנדוקרינולוג שמתמחה בתחום? בד"כ הם יותר ממוקדים בסכרת.... תודה על תשובותיך המיוחדות והמחכימות.

אבינועם שלום רב, לא ברור לי מדוע אתה עוקב באולטראסאונד- זו שיטה שאינה מדויקת לגבי גודלה של הערמונית ותלויית בודק. מה שאתה צריך לעשות בעת טיפול בתוסף טסטוסטרון זה לעקוב אחר רמות PSA ורמות הטסטוסטרון בדם, לפחות אחת ל-3 חודשים, וגם לעבור בדיקה גוםנית לערמונית אצל אורולוג אחת ל-3 חודשים. נשירה עשויה להיות בעקבות הטיפול. מי היה זה שנתן לך את הטיפול מלכתחילה? איתו עליך להתייעץ. כאורולוגית אומר לך שאורולוג מומחה בהפרעות תפקוד מיני הוא הכתובת לטיפול זה. עדיין חלק מהאנוקרינולוגים גם עוקבים אחר נושא זה (כחלק מטיפול בתסמונת מטבולית בגברים מבוגרים). חוץ מזה - לאחר ייעוץ מקצועי ראשוני עם האורולוג- גם רופא המשפחה יכול לתת לך הפניות לבדיקות ומרשמים לזריקות. לצערי איני יכולה להמליץ כאן על רופאים כלשהם. אתה יכול להגיע דרך כל קופות החולים לרופאים מומחים הן באורולוגיה והן באנדוקרינולוגיה.

15/07/2013 | 12:57 | מאת: אבינועם

ההפניה לU.S.היתה מסיבה אחרת, בבטן עליונה, ומכיון שבוצעה באותו מכון הם השוו את התוצאות.וכך הדאגתי... לזריקות אפקט משמעותי עלH B1 C שירד מ5.9 ל5.5 וכן בנושא העירנות והתיפקוד יתכן שקטנו האשכים?? האם אוכל להוסיף PERMIXON? ומה דעתך על לקיחת CIALIS יומי במקום XATRAL10? ניסיתי CIALIS5MG בהחלט משפר את הזרם. הניסיון היה ביחד עם XATRAL שאלתי אם אוכל להפסיק את הקסטראל? האם אפשר לחצות סיאליס5 ?? תודה רבה רבה!!!

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת