החבר הכי קרוב-השירותים.

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

04/07/2013 | 16:00 | מאת: א.

היי אני בת 25 ובמהלך השנה האחרונה אני סובלת מתכיפות במתן שתן. אני יכולה להגיע למצב של שאני צריכה להגיע לשירותים 4 פעמים בשעה אחת. אני לא עושה נסיעות ארוכות, אני משתדלת לא לנסוע עם אנשים, זה פוגע לי בחיפוש עבודה בחיי הזוגיים והחברתיים... הייתי אצל אורולוג, רופא נשים רופא משפחה וכלום לא עזר, כל פעם נותנים לי כדור אחר שלא עוזר ואף מחמיר ( לפעמים יש הרגשה של פיפי וזה פשוט לא יוצא) אני מרגישה שאני אף פעם לא מתרוקנת לחלוטין, שניה אחרי שאני מסיימת אני מרגישה שעדיין יש לי פיפי. אני מרגישה כאילו משהו לוחץ לי על השלפוחית כל הזמן. מה עושים עם זה?

שלום רב, חשוב לדעת אילו בדיקות עברת ומה הטיפול שהוצע לך. כדי למצוא את הבעיה (שיכולה להיות זיהום, דלקת או בעיה אנטומית או פיסיולוגית, ואפילו נפשית) ניתן לבצע בדיקות שונות כמו תרביות, הדמיה באולטראסאונד וגם ציסטוסקופיה או אורודינמיקה לפי הצורך. ניתן לתת תרופות בהתאם לממצאים או לפנות לרפואה משלימה, לשנות הרגלי שתיה ואכילה ועוד ועוד.. יש מה לעשות .

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת