אספירין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

20/06/2013 | 18:32 | מאת: נועם

ד"ר שלום עברתי השבוע ניתוח להקטנת ערמונית מוגדלת שפירה. הפסקתי את לקיחת האספירין אותו אני לוקח כרוטינה שבוע לפני הניתוח. לא ברור לי מתי אני אמור לחזור וליטול כדור אספירין. תודה

נועם שלום שוב, לא ברור לי מדוע לא נתנו לך הוראות כשהשתחררת-זהו תפקיד המנתח ! בכל מקרה לרוב מומלץ לחדש אספירין לפחות כשבוע לאחר הניתוח, אחרי שהשתן הצטלל לחלוטין אך זה תלוי בכל מקרה לגופו ועליך בכל מקרה להתייעץ עם המנתח והרופא המטפל שלך!!! אנא פנה למנתח וקבל ממנו הוראות. הפורום כאן אינו תחילף לבדיקה אצל רופא ואינו המקום להוראות לאחר ניתוח.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת