קצף בשתן, כאב ותחושת אי נחות באיבר המין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

19/06/2013 | 09:22 | מאת: אמיר

בוקר טוב דוקטור שירה אני בן 43. בחודשים האחרונים אני מרגיש תחושת אי נוחות באיבר המין במפשעה ובביצים. לאחרונה התחלתי לראות כי בעת השתנה מופיע לי קצף בשתן (נראה קצף במים בשירותים). לאחרונה התגברו גם כאבי הגב התחתון שלי, ברוב שעות היום אני חש כאב, ובעיקר בבוקר. בבדיקות השתן האחרונות שעשיתי בחודש מאי הכל נראה תקין מלבד Erythrocytes (U) ברמת של 25. אך תוצאה זו מופיעה אצלי כבר מעל 10 שנים ברמה שבין 25-50 ופעם אחת גם היה 250. לפי כל הסימפטומים האלו שציינתי, מה זה יכול להיות? מה אני צריך לעשות כדי לקבל טיפול.

אמיר שלום לך, ראשית יש לפנות לבדיקות בסיסיות דרך רופא המשפחה- בדיקת שתן כללית ותרבית, ומשם להמשיך. יש הרבה סיבות לתלונות שאתה מתאר, שעיקרן כנראה זיהום או דלקת בשופכה או בערמונית. קצף בשתן יכול להגרם מסיבות שונות ואם עברת לאחרונה ניתוח בבטן או זיהום מעיים קשה מומלץ גם לבצע הדמיה לאור הבטן לפחות ב US חשוב שתפנה לבדיקת אורולוג

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת