אחרי כמה זמן אומניק צריך להשפיע??? דחוף !

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

01/06/2013 | 23:21 | מאת: גיל

שלום, גילו שיש לי חסימה בשלפוחית השתן ונתנו לי אומניק לחודש ... נטלתי אתמול בערב ובמשך כל היום לא היה שום שיפור בזרימה , מה שכן חוויתי כאבי ראש וסחרחורות ותחושות טישטוש...השאלה לי האם להמשיך לנטול את הכדור למרות התופעות...והאם זה שהוא לא השפיע היום זה אומר שהוא גם לא ישפיע במשך הימים הבאים???

שלום רב, אם זה גורם לך טישטוש וסחרחורת כדאי להפסיק ולהתייעץ עם הרופא על טיפול אחר חלופי כמו קסטרל/אלפא-קל ודומיהם. בכל מקרה צריך לתת לזה להפשיע לפחות למס' ימים אם לא תגיב לטיפול התרופתי (כלומר שה לא ישפר את ההשתנה) או שיש לך תופעות לוואי משמעותיות- עליך לשוחח עם האורולוג המטפל שלך על האופציה הניתוחית.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת