חשד לדלקת בפרוסטטה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

25/05/2013 | 17:14 | מאת: יצחק

שלום ,אני בן 50 יש לי כבר 4 שנים בערך ,כאבים בתוך פי הטבעת,כאבים באים והולכים,לא קבועים ברוך השם, הלכתי כבר פעמיים לכירורג מומחה ,החדיר עם כפפה אצבע לפי הטבעת, בפעם הראשונה אמר שאין איבחון,אמר לך לאורולוג ,אני לא רואה כלום, הלכתי לאורולוג מומחה, הסברתי לו שהכאבים במחיוחד אחרי זקפה ממושכת,אמר שלא שמע על זה מעולם, לפי המבט בעניים של הדוקטור ,אמרתי לעצמי הוא בטח חושב שאני צוחק עליו, הלכתי עוד פעם לכירורג אחרי שנה שוב החדיר אצבע,הפעם אמר שיש חשד לדלקת בפרוסטטה,מה לעשות?ללכת שוב לאורולוג?אולי המזון שאני אוכל לא מספיק מזין????מה הקשר בין זקפה לכאבים בפי הטבעת?לא הגיוני

שלום לך יצחק. לעיתים עשוי להיות קשר בין כאבים בפי הטבעת וזקפה אם אכן יש דלקת בערמונית. ממליצה לך למצוא אורולוג מומחה בתחום ולהבדק אצלו באופן מקיף. הוא יכול גם לשלוח לך בדיקות רלוונטיות ולהנחות אותך כיצד לנהוג. ברוב המקרים אם לא מוצאים דבר בבדיקות ויש לך עדיין תסמינים צריך פשוט למצוא מה עוזר נגד הבעיות- מנוחה ממגע מיני, ריכוך הצואה( סיבים תזנותיים, שתיה מרובה), המנעות מקפאין שוקולד ואלכוהול וכדומה.

26/05/2013 | 12:13 | מאת: יצחק

יש זקפה ,במיוחד השכם בבוקר,גם אם אין פרטנר ליד....וברגע שיש זקפה ממושכת ,נניח 10 דקות,מתחילים כאבים לפעמים,לא תמיד,תודה על התשובה

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת