דיקור סיני

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

25/05/2013 | 08:44 | מאת: אור

שלום ,לפני שבוע התחלתי לקבל טיפול בדיקור, שהיה אמור לפתור לי בעיות בפרוסטטה מוגדלת! עד עכשיו קיבלתי 2 טיפולים בדיקור! הטיפול האחרון היה לפני יומיים! אתמול בערב התקלחתי וומייד אחרי שהתנגבתי הרגשתי פתאום זרם חזק של דם פורץ לי מהוריד ברגל שמאל 10 ס"מ מכף הרגל לייד איפוא שקיבלתי את הדיקור! כמובן שנבעלתי, ואשתי חבשה לי את הרגל. זרם הדם היה דקיק ממש כמו גודל של מחט דיקור.השאלה שלי מה קרה כאן ? האם המטפל טעה במקום הדיקור? ומה עלי לעשות בקשר לכך?

אור שלום לך אינך בפורום הנכון. איני מטפלת בדיקור סיני ולכן איני יכולה לענות לך פנה מיד לבדיקה אצל רופא ודבר גם עם מי שטיפל בך בדיקור!

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת