לפני בדיקת psa

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

22/05/2013 | 18:51 | מאת: צחי

דר שלום את מכירה אותי מהפורום.אני מסיים בשבת חודש אנטיביוטיקה שהאורולוג נתן לי בגלל psa 18 רק השנה.בכל 6 השנים האחרונות היתה תוצאה טובה לגילי 2.בשבועיים האחרונים ביציאות ביגוב בנייר הטואלט אני רואה מעט דם ורוד בכל יציאה פעם ביום.אני מניח שזה מטחורים .שאלתי אליך דר שירה האם זה יכול להשפיע על תוצאת הpsa שאני אמור לבצע בשבוע הבא?מה לעשול? תודה.

צחי שלום לך, לצערי איני מכירה אותך כי זהו פורום אנונימי ובוודאי שאיני יכולה לזכור מי שאל מה ומתי, ו"צחי" יכול להיות גם מישהו אחר.. לשאלתך- לטחורים אין קשר לתלונות שציינת ולא ל PSA אם יש לך דימום חובה עליך לפנות לבדיקה אצל פרוקטולוג בהקדם!!! לגבי ה PSA אם האנטיביוטיקה לא עוזרת ורמתו נשארת מוגברת - האורולוג גם צריך לבדוק לך את הערמונית ולהחליט אם יש מקום לבצע ביופסיות.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת