צריבה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

22/05/2013 | 18:15 | מאת: רפי

שלום רב, אני בן 63. לפני כשלושה שבועות התחילה צריבה חזקה בקצה הפין. הצריבה לא רק בעת מתן שתן אלא כל הזמן יש תחושה של כאב וצריבה באזור. היתי אצל אורולוג ורופא עור ומין. האורולוג שלח לבדיקות שתן שיצאו תקינות. רופא עור ומין בדק ואמר שאינו רואה שום דבר. שני הרופאים אמרו שיש לחכות שהדבר יעבור בעצמו. בינתיים עבר עוד שבוע והכאב לא פסק. תוכלו בבקשה לעזור לי - מה יש לעשות ולמי לפנות? תודה רבה, רפי

שלום רב, אם לא ביצעת, ניתן לשלוח בדיקת תרבית שופכה ובדיקת שתן PCR למחלות מין (STD), ואפילו שתן לציטולוגיה. אם לא נתנו לך שום תרופות- כדאי לנסות משהו שמקל על הצריבה- ראשית לשתות הרבה מימיםן, להמנע מקפאין ואלכוהול ולשתות תה קמומיל. אפשר לקבל טיפול בתרופות צמחיות רמו רווטינקס \ פרמיקסון ואם כלום לא עוזר לבקש מהרפא המטפל שלך אנטביוטיקה. אם הצריבה מתמשכת צריך להלשים לפחות אולטראסאונד של דרכי השתן ולפי צורך ציטסוסקופיה

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת