קסטרל 10 מיליגרם ובדיקה לשלילת סרטן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

23/03/2013 | 15:10 | מאת: צ מ

בן בערך 57 פלוס וסובל מהגדלה שפירה של הערמונית.לוקח מזה כשנתיים קסטרל 10 מיליגרם,ולאחרונה ניתן לי גם תוספת של פרמיקסון ללקיחה עם הקסטרל! למותר לציין שמאז נכנס הפרמיקסון לשילוב עם הקסטרל,ירדו מאד התופעות של ההשתנה הלילית ועל כך שאפו למי שהוסיף לי את הפרמיקסון!! ועכשיו לשאלה האקוטית:האם באמת חייבים לבצע בדיקות לשלילת סרטן לפני לקיחת קסטרל ואיזה? לא בדקו בי כלום לפני הקסטרל! והאם אפשר לעשות את הבדיקות היום וזה לא מאוחר וחלילה פספסנו משהו בטיפול בי? לתשובתך המהירה מצפה!

שלום רב, סה"כ מדובר בבדיקת דם פשוטה לרמות PSA . אין שום בעיה לבצע אותה דרך רופא המשפחה או האורולוג במסגרת קופ"ח. שום דבר לא מאוחר.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת