בריחת שתן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

27/02/2013 | 12:41 | מאת: יואב

שלום! אני בן 55 לפני 7 או 8 חודשים כתבתי לך שיש לי בריחת שתן זה נמשך כ 3 חודשים ןהפסיק את כתבת לי שאני צריך לעשות אולטראסאונד דרכי שתן ושארית ופי אס אי וכל השאר אני כבר כחצי שנה אחרי ואין לי בריחת שתן זה היה רק בקיץ וכעת ממש יבש בדיקות הדם הכלליות שלי יהיו תוך פחות מחודש ואני שואל האם בכל זאת לעשות הבדיקות שביקשת ממני האם יכול להיות שבקייץ הבריחה יותר שכיחה? תודה יואב

שלום רב, אני מדגישה בפניך ובפני כל מי שקורא כאן תגובות בפורום- זהו יעוץ אינטרנטי בלבד וא י נ ו תחליף ליעוץ אצל רופא פנים אל פנים. אם יש לך בעיה ששאלת עליה לפני תקופה- ההמלצה היא לעשות בדיקות ולטפל בה. אם לא עשית- זו הבחירה שלך. אם אין לך הפרעה אז כנראה אין בעיה. אם זה מציק- גש להבדק. איני יכולה לדעת מה היתה הסיבה לתלונותיך דאז או למה זה כבר לא מציק היום.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת