תוצאות אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

26/02/2013 | 14:18 | מאת: מקס

אלו התוצאות שקיבלתי - בן 38 בריא . יש ממה לדאוג ? כליה ימנית באור$ תקי , פרנכימה שמורה, הידרונפרוזיס קל ואי עדות לאבני . כליה שמאלית באור$ תקי , פרנכימה שמורה, אי עדות להידרונפרוזיס ואי עדות לאבני . ציסטה קליפתית בקוטר ס 4.0 "מ . שלפוחית השת ע קיבולת טובה ודופנות סדירי . הערמונית מעט מוגדלת בנפח כ ' 29 סמ" .ק לאחר התרוקנות, שארית שת כ ' 40 סמ"ק .

שלום רב, לא כתבת מדוע עברת את הבדיקה, והתצאות שאתה מצטט כאן סה"כ תקינות.

28/02/2013 | 21:45 | מאת: מקס

עברתי את הבדיקה בעקבות צורך למתן שתן באופן תכוף בעיקר בשעות הבוקר ועד אחהצ משום מה,.. לא מתעורר בלילה לצורך זה, לציין שבדיקות דם ושתן כולל תרבית תקינות לחלוטין,מה זה יכול להיות,תודה על ההתייחסות

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת