פרוסטטה מוגדלת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

12/02/2013 | 19:16 | מאת: ל.ס.

אני בן 83 . בעקבות הפרעות מטרידות במתן שתן (תכיפות ודחיפות וזרימה חלשה מאוד) ערכתי בדיקת אולטראסאונד כליות ומערכת השתן שתוצאותיה כדלקמן: כליות במצב תקין אך הודגמו צסטות בקוטר שונה עד 33 מ"מ ערמונית בגודל 30-30-27 לא צוין נפח הערמונית האם הנפח סביר? מה יכולות להיות הסיבות לתופעות והאם יש תרופות?? תודה מראש

שלום רב, הגודל של הערמונית שציטטת הוא תקין לגילך.בלי קשר לגודלה של הערמנוית יכולות להיות לך הפרעות במתן השתן וכדאי לך לפנות לרופא ולקבל טפול בתרופות שישפרו לך את ההשתנה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת