ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

29/01/2013 | 03:17 | מאת: ארז

אני בן 38 בעיה שאני בלילה מתעורר לשרותים פעמים שלוש וזירמת שתן לא חזקה אנ משתין ואחרי כמה דקות אני מרגיש צורך להשתין שוב לפני כ 5 שנים אובחן לי ערמונית מוגדלת קיבלתי תרופות טבעיות שלא עזרו מה אפשריות הטיפול ואם הוא יכול לפגוע לי בזרע ? אני רוצה להביא עוד ילדים תודה מראש לעונים .

שלום לך ארז כדאי לפנות שוב לבדיקות אצל אורולוג כולל בדיקה גופנית ותרביות שתן ושופכה כדי לשלול דלקת. יש הרבה תרופות שניתן לתת לך ולא בהכרח הטיפול ישפיע לך על הפוריות. חלק מהתרופות גם ניתן לקחת לתקופה קצרה בלבד ולאחר שיפור התלונות להפסיק אותן.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת