כאבים בבטן תחתונה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

20/01/2013 | 17:44 | מאת: שלמה

אחת לשבועיים שלושה אני מתעורר עם כאב בבטן התחתונה למשך יום עד יומיים. יש לי ערמונית מוגדלת מאוד (כ-8 שנים) ומתעורר פעמיים שלש בלילה לשרותים. אני בן שבעים ולוקח דואודרט. עברתי בדיקות קולונוסקופיה וסיטי בטן ולא נמצאה סיבה לכאבים. האם יתכן שהכאבים נובעים מהערמונית המוגדלת.

שלום רב, הערמונית כשלעצמה אינה אמור "לכאוב" אולם אם יש לך הפרעות במתן השתן, אולי זו הסיבה וחשוב להיות במעקב אורולוגי ולקבל טיפול להקלת ריקון השתן בתרופות.אם התרופות לא עוזרות אולי תצטרך ניתוח.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת