דקל ננסי

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

16/01/2013 | 22:52 | מאת: נ.ד.

עד כמה דקל ננסי יכול לעזור לבעיית ערמונית מוגדלת? האם לאדם שלא ניתן לעשות ניתוח זה באמת יכול לעזור? זה שווה את ההתעסקות בזה?

שלום רב, דקל ננסי יכול לעזור להטבת תסמיני השתנה שקשורים בהגדלת הערמונית. הוא לא מקטין את הערמונית ולא מונע צורך בניתוח כשיש צורך כזה -אולם, בבן אדם שסובל מתסמינים ואינו יכול לעבור ניתוח, שווה לנסות טיפול תרופתי. לעיתים יש צורך בטיפול תרופתי רגיל שאינו צמחי או בשלוב עם טיפול צמחי.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת