פענוח תוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

16/01/2013 | 17:58 | מאת: איציק

שלום רב מצאו אצלי גוש שכנראה שפיר באשכים נשלחתי לעשות בדיקת דם ואלו הם התוצאות של הבדיקה BETA-HCG TM <5 ALPHA FETOPROTEIN TM 1.1 IU/ml ALK. PHOSPHATASE 60 U/L GOT (AST) 24 U/L GPT (ALT) 11 U/L LDH 380 U/L חשוב לציין שהכל התחיל מאי פוריות ואז מצאו אצלי באולטרסאונד גידול שכנראה שפיר אשמח לדעת מה אומרות תוצאות בדיקת דם תודה

כפי שציינתי קודם נראה תקין (כמובן כל מעבדה והנורמות שלה כך שצריך לראות אצלך בטפסים אם זה במסגרת התקין עפ המעבדה הספציפית בה ביצעת את הבדיקות- עליך לפנות עם התשובות לרופא המטפל שלך להחלטה על המשך הטיפול והמעקב.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת