נפח ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

16/01/2013 | 15:44 | מאת: נחומי

בבדיקת אולטאסאונד, נמצא נפח ערמונית של 92 סמ"ק, נפח זה כבר אצלי קרוב לשנתיים ושארית של 255 תחילה טופלתי בפרמיקסון במשך כחודשיים והיו לי קשיים בהטלת שתן. לפני כחודשיים חזרתי ליטול על דעת עצמי אומניק אוקאס ומטיל שתן כמעט באופן מושלם וללא תופעות לוואי של חולשה שהיו לי פעם. האם לדעתך אני חייב בניתוח כפי המליץ לי הרופא? הדבר נראה לי קצת מוזר מפני שאני כעת, כפי שצינתי מטיל שתן כמעט כרגיל ומרגיש שאין לי שארית שתן לאחר מכן.

שלום לך נחומי, אם אתה מתרוקן היטב תחת הטיפול באומניק אוקס זה יפה מאוד. כדאי לחזור על US דרכי שתן ובדיקת שארית לאחר התרוקנות בזמן שאתה בטיפול זה כדי לראות אם השאריות קטנו. אם אכן זה כך אז כרגע נראה שאינך צריך ניתוח

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת