propecia

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

10/01/2013 | 16:18 | מאת: tom

שלום אינני נמנה עם רקע בסרטן הערמונית,ביולי 2012 עשיתי לראשונה בחיי (אני ב 41) השתמשתי בפרופציה 1 מג למניעת התקרחות) בדיקת PSA היה ערך של 0.22 היום ה10.12013 יצא 0.28 האם זה גדילה שמצריכה ניתוח או עדין תקין?או שזה מעיד שאני מפתח סרטן? והאם יש קשר לפרופצייה?

שלום רב, בדיקות שאתה מציין הן בתחום הנורמה,ודי דומות . ובגילך ממש אין לך מה לחשוב על ניתוח ערמונית. PSA הוא סמן מאוד לא ספציפי שנתון לשינויים והשפעות שונות כולל פרופציה ולכן טוב שאתה עוקב. אם תופיע "קפיצה" משמעותית ברמת ה PSA במהלך המעקב אזי חשוב לברר את הסיבה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת