אלפו קאל שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

03/01/2013 | 12:14 | מאת: יעקב

הומלץ לי על ידי אורולוג על אלפו קאל להקלה נגד הצריבה ואף קיבלתי מרשם , באינפומד כתוב שיש לשלול ממאירות לפני התחלת הטיפול , ואני כרגע בטיפול אנטיביוטי אופלודקס לפני בדיקת psa חוזרת , ושאלתי האם לקחת או לא בתודה יעקב

שלום יעקב אלפא-קל מטרתה להקל על ההשתנה ולא למנוע צריבה.אם יש לך קושי במתן השתן מומלץ לקחתה. אם יש לך דלקת בשתן אזי האנטיביוטיקה אמורה לעזור. בדיקת PSA תכוון האם יש חשד לממאירות ואם זה גבוה כנראה צזדקק לביופסיה

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת