טיפול משולב בפרוסטיטיס כרוני

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

26/12/2012 | 17:20 | מאת: מהדרום

אני בחור צעיר, הייתי אצל רופא אורולוג שנתן לי אחרי שבועיים של אנטיביוטיקה(ציפרודקס) כדורים בשם אומניק אוקס, שכחתי לשאול אותו לכמה זמן רצוי לקחת את האומניק אוקס?(כבר שבוע איתו והוא עוזר), אנטיביוטיקה אני צריך לקחת לעוד שלושה שבועות(חודש וחצי סה"כ). תודה מראש.

שלום רב, אתה יכול להמשיך בטיפול באומניק אוקס כל עוד זה עוזר. יכול להית שבהמשך תוכל להוריד בהדרגה ולהפסיק.אין לכך חוקים חד משמעיים: כל אחד מגיב אחרת.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת