פרמיקסון

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

20/11/2012 | 21:50 | מאת: מנחם

אני נוטל פרמיקסון כבר חודש וחצי לאחר שנטלתי אומניק אוקאס במשך שנתיים שבו מידי פעם היתי מרגיש חולשה רבה בבוקר. במשך היום אין לי בעיות מיוחדות, אבל בלילה אני נתקל בקשיים, כמה זמן אמור לקחת לפרמיקסון עד שיתחיל להשפיע ואם בכלל? האם זה נכון כי השפעתו מתחילה רק לאחר 3 חודשים?

שלום רב, היתי ממליצה לך לשלב בין פרמיקסון לתרופה ממשפחת האוקס שנטלת- למשל טמסולין או קסטרל( אלא אם זה באמת מוריד לך לחץ דם). לרוב מומלץ לפחות 3 חודשים של טיפול כדי לראות תגובה. אם זה לא עוזר אין מה לקחת.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת