גודל הערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

12/11/2012 | 22:52 | מאת: א.ג

בצעתי השבוע אולטרה סאונד של הכליות ודרכי השתן בעקבות דלקת חריפה בשתן (חיידק) מטופל בציפרודקס 500 מ"ג 2 ביום בתשובה שקבלתי כליות 2 הכליות בגודל ומבנה תקינים ללא עדות לאבנים או בדרופרוזיס כליה ימנית בודגמה ציסטה קורטיקלית בקוטר כ - 200 ס"מ שלפוחית שתן בעלת דפנות סדירים הערמונית במשקל 40 גרם האם גודל הערמונית תקנים איך אפשר לבדוק ומה הגודל התקין אני בן 59

שלום רב, לפי מה שאתה מציין גודל הערמונית לגילך- תקין לחלוטין אני מאמינה שאין לך ציסטה בכליה בקוטר 200 ס"מ אלא הרבה פחות..אם מדובר בציסטה של 2 ס"מ היא קטנה ולא משמעית.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת