פרמיקסון

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

28/10/2012 | 13:29 | מאת: מנחם

הייתי מטופל קרוב לשנתיים באומניק אוקאסו אותו הייתי נוטל בשעת הערב. מידי פעם למחרת בבוקר הייתי חווה בחולשה של כ- 30 שניות. לפני כ- 3 שבועות, הרופא הפסיק לי את נטילת האומניק והתחלתי לקח פרמיקסון, פעמיים ביום. בינתיים אין שינוי משמעותי במתן השתן ביחוד בשעות הלילה. שאלתי היא, האם צריך לעבור פרק זמן מסוים כדי שהגוף יתרגל לפרמיקסון, או שאין הדבר כך בהכרח.

שלום רב, פרמיקסון הינה תרופה צמחית שמכילה דקל ננסי- שאמור לעזור בשיפור תסמינים של הפרעות במתן השתן בשל הגדלת הערמונית. כל אחד מגיב אחרת לתרופות ובהחלט יכול להיות שצריך להמתין והמשיך בטיפול כדי לראות תגובה (למשך מס' חודשים). אגב, אין כל מניעה ליטול יחד פרמיקסון עם אומניק ואולי זה אפילו ישפר את התלונות. אם אינך מגיב טוב לתרופות וזה ממשיך להפריע תמיד ניתן לשקול ניתוח.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת