טיפול צמחי מרפא

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

21/10/2012 | 20:42 | מאת: חזי

שלום רב,לאחרונה זרם חלש של שתן,לפעמים מעט צריבה,סובל מהגדלה שפירה קטנה,האים טיפול צמחי מרפא יכול לשפר את הבעיה,{דקל ננסי,שמן פשתן,סרפד,פיגאום,}בן 62 נוטל ריתמקס לפרפור פרוזדורים התקפי חולף מעצמו לאחר כ20-30 ד"ק,התקפים עד פעמיים בשנה ,אודה על תשובה.

שלום חזי, דקל ננסי מוכר כתרופה טבעית להפרעות במתן השתן בשל הגדלה שפירה של הערמונית, בעיקר בשל תכונות נודגות דלקת ומשפרות זרימת שתן. אין הרבה מחקרים מתוקפים על טיפולים צמחיים אבל הם מאוד פופולריים בקרב הקהל הרחב. לרוב ניתן לרכוש בבתי טבע או בתי מרקחת, וחלקם - כמו פרמיקסון- ניתנים במרשם רופא. לרוב אין תופעות לוואי משמעותיות ואין מניעה לקחת עם תרופות נוספות- כמובן בהתייעצות הרופא מהטפל שלך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת