קושי בהטלת שטן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

15/10/2012 | 23:53 | מאת: דודו

שלום לך אני סובל כ7 חודשים מקושי בהשתנה כאשר אין זרם חזק חשבתי שמדובר באבנים עשיתי אולטרה סאונד הכל יצא בסדר אחרי בדיקה אצל אורולוג הוא אמר שיש לי דלקת בפרוסטטה עשה בדיקה ויצאה הפרשה אני לוקח תרופות יותר משלושה חודשים של אנטי ביוטקה ועדיין לא השתפר המצב יש לי צריבה לא בכל פעם אחרי שפיכה וגם אני נוטל שתן לא רציף אני כאילו בתשלומים משתין וזה גם לא קבוע הרופא אומר שזה לוקח זמן וגם שלפי דעתו המחלה שכיחה בגילי אני בן 26 האם יש משהו אחר לעשות או להמשיך בתרופות לא יודע עד מתי

שלום רב, אם יש לך עדיין תסמינים תמשיך עם הטיפול בעיקרון דלקת בערמונית כולל דלקת כרונית (ממושכת) היא מצב ידוע גם בצעירים בגילך. חשוב תמצא דרך להקל על התסמינים - תמנע משתיה חריפה, משתית קפאין, תקפיד על שתית מים בכמות מספקת (סביב 2 ליטר ליום), ולתקופה מסויימת מומלץ גם להמנע ממגע מיני כדי תת לאזור להרגע. יש הרבה פניות לפורום עם תלונות דומות לשלך - אתה מוזמן לעיין בתשובות ולקבל עוד מידע והמלצות.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת