צורך ב TRUS

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

13/10/2012 | 19:40 | מאת: בנימין

שלום רב ד"ר, בן 35, בריא בד"כ, אובחנתי כחולה בפרוסטטיטיס אחרי תלונות של השתנה מרובה ביום, לפעמים גם בלילה, אי נוחות בקצה הפין ובתחתית האגן. אני אחרי חודש וחצי של טריביד, רוליד ואומניק, שניתנו לי ע"י האורולוג (עשה בדיקה ידנית שלאחריה גם היתה הקלה). היתה הקלה והסימפטומים כמעט חלפו לגמרי, אל חזרו כשבועיים לאחר סיום האנטיביוטיקה. -האורולוג רוצה לבצע TRUS כצעד המשך. האם לדעתך יש צורך? - מה לדעתך הצעד הבא? -אני שוקל שימוש בצמחי מרפא מהרפואה הסינית לטיפול בבעיה. האם ידוע לך על מקרים בהם זה עזר? תודה רבה!!

בנימין שלום רב, בדיקת TRUS היא בדיקת אולטראסאונד דרך הרקטום, ולגבי דלקת כרונית בערמונית איני רואה את האינדיקציה זה לגבי החלטה על המשך טיפול- אבל זה החלטה של הרופא המטפל שלך, יחד עמך כמובן. לגבי שימוש בצמחים ורפואה משלימה -איני רואה פסול בכך, כל עוד אתה מתייעץ עם מישהו מוסמך בתחום. המידע שיש לי הוא בעיקר על דיקור סיני שנמצא כעוזר להקלה בתסמינים. קמומיל עוזר להרגעה, דקל ננסי ופרחי צבר מקילים תסמינים שמקורם מהערמונית.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת