קפיצות בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

30/09/2012 | 19:35 | מאת: אורן

שלום, כבר שבועיים שאני מרגיש קפיצות מאזור הבטן התחתונה איזור השלפוחית אין לי כאבים אבל תחושה לא נעימ. מאזור השלפוחית אני שותה המון ולכן אני גם מתרוקן בתכיפות גבוהה יחסית כול שלוש עד ארבע שעות .

שלום לך, לא ברור לי למה אתה מתכון ב"קפיצות" בבטן תחתונה, אבל אולי זה קשור דווקא למערכת העיכול. אם זה לא חולף גש לרופא משפחה להבדק. אם הכליות שלך מתפקדות טוב אזי בהחלט תשתין הרבה אם תשתה הרבה. כמות השתיה היומית המומלצת היא לרוב סביב 2 ליטר. לא צריך יותר אם אתה אוכל מאוזן ואינך עוסק בפעילות פיסית מאומצת שגורמת לך הזעה מרובה.

25/02/2013 | 09:13 | מאת: אלי

גם לי יש תחושת קפיצות בבטן התחתונה. קיבלת איזושהי דיאגנוזה לגבי זה?

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת