מימצאי us כליות ודרכי שתן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

26/09/2012 | 22:40 | מאת: ray

לאחר תקופה ארוכה של מתן שתן תכוף נשלחתי לבדיקה הנל.בבדיקה נימצא כליה ימין 11.5 .כליה שמאל 12.6 .שתי הכליות בעלות גודל ומבנה תקינים(בשמאל נימצאה צלקת בקטע אמצעי חיצוני.שלפוחית שתן בקיבולת טובה דפנות סדירים.ערמונית בנפח 43 סמק.שארית שתן לאחר התרוקנות כ 35 סמק.מה אומרת הבדיקה

שלום רב. הבדיקה תקינה. גודל הכליות תקין (לצלקת אין שום משמעות בהעדר תסמינים או הפרעה לפתקוד כליה לפי בדיקות דם). צויין גודל ערמונית ושארית שתן שהיא קטנה ולא משמעותית.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת