טמסולוסין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

19/09/2012 | 23:13 | מאת: ניסים

קיבלתי מהאורולוג לקחת טמסולוסין בערב לפני השינה, הדבר היה לפני מספר חודשים ובגלל מה שכתוב בעלון המצורף חששתי לקחת. כבר חודשיים שאני שוקל כן לקחת כי הירידות הליליות להשתין מתחילות להפריע לי. אני בן 61 קצר רואי וההתלבטות היא בגלל החשש שאם אצטרך לעבור בעתיד ניתוח קטרקט ,נטילת הטמסולוסין יכולה להקשות על ביצוע הניתוח. במידה ואחליט כן לקחת מתי מומלץ לקחת והאם עם אוכל או רחוק מהארוחה. תודה ושנה טובה ומבורכת.

שלום לך ניסים, אם אתה מתכוון ליטול טמסולין, ניתן לקחת את זה מיד לאחר האוכל. זה טיפול יומי, ואתה יכול לקחתו בערב . אם תחליט בהמשך לעבור ניתוח קטרקט, חובה עליך ליידע את רופא העיניים שאתה נוטל טמסולין ופשוט תצטרך להפסיק לתקופה את הטיפול בה לפני הניתוח.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת