בדיקה לערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

12/09/2012 | 14:11 | מאת: קוקי

אני מושתל ריאות זה כ 10 שנים, צורך הרבה תרופות וגם סטרואידים. אני כיום בן 58 ויש לי את התסמינים הכתובים בכתבה. הייתי אצל אורולוג הרגשתי שהוא דוחה אותי בקש ושלח אותי לעשות אולטראסאונד בטן ובכתבה נכתב על דרכי השתן האם יש הבדל או שזה אותו הדבר האם יש רופא אחד שיכול להגיד את האמת פעם אחת ולתמיד. לאחר ההשתלה נוצרו לי תופעות לוואי קשות ובהן: סכרת, לחץ דם גבוה, אוסטופורוזיס, מתהלך על קביים ויש לי גם כסא גלגלים, ויש לי את כל התופעות הרשומים בכתבה. בברכה ובכבוד רב.

קוקי שלום לך, לא הבנתי לאיזו כתבה אתה מתכוון ומה התסמינים שלך. סטרואידים כטיפול במושתלי ריאות (ובכלל) הם גורם סיכון למחלות כרוניות רבות שגם להן תופעות לוואי שמשפיעות על מערכת השתן- בוודאי סכרת, יתר לחץ דם והפרעות נוירולוגית.. אם יש לך הפרעות במתן השתן, והאורולוג ביקש ממך בדיקה- אולטראסאונד בטן מראה גם את הכליות אבל צריך גם בטן תחתונה שמראה את דרכי השתן כולל שלפוחית וערמונית. אם תסביר מה מפריע לך ומהו המאמר/כתבה ואיפה ניתן לקרוא אותו אנסה לעזור לך ..

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת