פרימקסון לדלקת ערמונית כרונית לא בקטריאלת?

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

09/09/2012 | 12:27 | מאת: א

שלום , אני בן 33. נימצא אצלי לפני 5 חודשים דלקת כרונית בערמונית, אחרי בדיקות STD ,תרביות שתן וזרע, 4 כוסות לא נמצא חיידק ספציפי או עדות לדלקת . וגם 5 שבועות של אנטביוטיקה לא נתנו הטבה כלשהי. סהכ יש הטבה הדרגתית איטית מחודש לחודש על ידי סוג של פרוטוקול שבניתי לעצמי להקלה על הסימפטומים. האורולג המליץ על פרימקסון לחודשיים . ממה שהבנתי פרימקסון יותר מיועד לטיפול בערמונית מוגדלת ולא לדלקת (מה שניראה לי שברוב המקרים לא מדובר בדלקת בערמונית אלא כאב אגן כרוני). האם יש למה להשתמש בפרימקסון בשביל דלקת כרונית לא בקטריאלית ? תודה תודה תודה

09/09/2012 | 12:28 | מאת: א

גם כן נמצא שהערמונית שלי לא מוגדלת

שלום לך, פרמיקסון היא תרופה צמחית המכילה תמציות של דקל-ננסי SERONA REPENS, שנבדק ונמצא שמועיל לתסמיני הגדלת הערמונית והפרעות בריקון השתן.זה נכון שלרוב ממליצים להשתמש בה לגברים מבוגרים עם הגדלת של הערמונית, אך מצאו שיש לצמח זה גם תכונות נוגדות דלקת, כך שבחלק מהסובלים מדלקות כרוניות בערמונית זה עשוי לעזור (בלי קשר לגודלה של הערמונית או לגילו של המטופל).

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת