תוצאות אולטרסאונד TRUST

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

30/08/2012 | 17:46 | מאת: יעקב

שלום ביצעתי US TRאנס רקטלי PSA 1.25 בוצע אולטרסאונד בשל ממצא לא ברור בערמונית : תוצאה : נפח:18 סמ"ק אורך 3.1 גובה 2.6 רוחב 4.1 גבול חיצוני שמור PZ מרקם הומוגני דו צדדי TZ קובץ הסתיידויות באונה שמאל. קדמית אליו אזור סמיציסטי. גבול בין PZ לTZ שמור בלוטות זרע נורמלי מה המשמעות האם לדעתך צריך להמשיך ברור לדעתך ? האם איזור סמיציסטי מעיד על גידול ? תודה

שלום רב, US אינו בדיקה שנותנת מידע על סרטן. אם יש חשד לכך מומלץ לבצע ביופסיה. לא ציינת את גילך ומדוע עברת US לערמונית. אנא חזור אל הרופא המטפל שלך והתייעץ עמו.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת