אוקסר פלוס וערמוןנית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

26/08/2012 | 11:32 | מאת: עמי

אני בן 66 וסבלתי מיתר לחץ דם וערמונית מוגדלת. אני לוקח אוקסר + ומצבי השתפר בשני התחומים. האם הפלוס נועד לטיפול בערמונית או שאני חייב תרופה נוספת.

שלום רב, עד כמה שידוע לי ל"לוסרטאן" (החומר הפעיל באוקסאר +) אין השפעה על הערמונית, אבל כן עשוי להשפיע על שריר חלק שנמצא (כמו בדופן כלי הדם) גם בסוגר השופכה. לעיתים מי שנוטל טיפול ליתר לחץ דם, "על הדרך" זוכה להטבה במתן השתן. אם עדיין יש לך הפרעות השתנה גש לבדיקת אורולוג שיוכל להתאים לך טיפול.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת