דחוף.

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

23/08/2012 | 19:30 | מאת: גל

שלום אני בן 40 הייתי אצלך בבדיקה בשל תכיפות במתן שתן בדיקה גופנית תקינה. נתת לי רווהטינקס ושלחת אותי לאולטרסאונד. תוצאות הבדיקה: אולטרסאוד : ערמונית : בנפח כ 23.0 סמ"ק עם רושם של הגדלה מסויימת באיזור אונה תיכונה, המתבטא כאיזור יחסי היפואיקואי סגלגל בקוטר כ 1.8 ס"מ. השאל : האם יכול להיות שמדובר בסרטן ? האם יכול להיות שמדובר בדלקת ? תודה מראש.

גל שלום, אינך מצפה שאדע מי אתה על סמך מה שציינת. אם נבדקת אצלי במסגרת קופ"ח אנא קבע תור מסודר כדי שנוכל לדון על ממצאי הבדיקה בצורה מסודרת, ועל צורך במהשך בירור וטיפול. באופן כללי- ממצאי סונר אינם יכולים לתת מידע האם מדובר בדלקת או במחלה סרטנית. בעיקרון בגיל 40 זה מאוד נדיר שיש מחלה סרטנית בערמונית. קבע תואר והבא את התוצאות לעיון.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת