בריחת שתן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

08/08/2012 | 18:03 | מאת: דוד

שלום רב! לפני כשנה וחודשיים הייתי אצלך לביקורת ערמונית בקופ"ח והיה בסדר ,לפני כשבועיים לערך כשאני חוזר הביתה יום יום יש לי רטיבות במכנס ובתחתון אני בודק ואני לא מאמין שזה קורה לי בריחה /דליפת שתן כמו-כן את ראית את כל הבדיקות שהבאתי כולל כליות ואמרת שהכל בסדר אני בן 54 בריא טפו טפו....... ממה זה נובע ומה ניתן לעשות במיידי כרגע שלא תהיה בריחת שתן עד שאגיע לביקורת תודה דוד

שלום דוד, לא ניתן לבדוק אותך דרך אתר אינטרנטי. גם אם הבדיקות היו תקינות בעבר, יכול להיות שכעת נוצר מצב חדש. אנא קבע תור למרפאה בצורה מסודרת, ונוכל לבצע בירור מסודר. רצוי שלפני הגעה לבדיקה תבצע בדיקת שתן כללית ותרבית, ובדיקת אלטראסאונד דרכי שתן חדש, כולל בדיקת שארית. את ההפניות לבדיקות האלה אתה יכול לבקש מרופא משפחה

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת