קסטראל או אומניק אוקס

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

29/07/2012 | 11:41 | מאת: Jacob

איך מחליטים באיזה מהם לבחור? האם יש מינונים שונים? האם מתמכרים?והאם יש סיבה טובה להמנע מהם במקרה שאפשר לסבול,אך יותר נוח עם התרופה?האם יש סיכוי להקטנה של הערמונית?

שלום בשלישית זה תלוי ברופא שלך. כולן טובות, המינון קשור לחומר הפעיל של כל תרופה. כולן בעלות פרופיל בטיחות גבוה ויעילות. תחיל אם אחת ותראה אם זה עוזר. חשוב לזכור שאלו תרופות שא י נ ן משפיעות על גודל הערמונית אלא רק על שיפור זרימת השתן.רק אתה יכול להחליט אם להמשיך לסבול או לא..

30/07/2012 | 19:54 | מאת: Jacob

שוב תודה על הזמן שאת מ ק ד י ש ה, והערכה למקצועיותך ותשובותיך השקולות!!

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת