ויאגרה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

11/07/2012 | 14:24 | מאת: אלון

אני בן 66 ונוטל אומניק אוקאס על בסיס יומי. לפני מספר חודשים נטלתי חצי כדור ויאגרה ממינון 60 מ"ג, לאחר כמחצית השעה חשתי בדופק לב מוגבר של 92 לדקה. האם דופק זה הוא תופעת לוואי של הכדור, או כתוצאה מהאומניק היומי שאני נוטל. מאז אני חושש לקחת כדור זה. אבקש את התיחסותך.

שלום אלון, לא ציינת שנטילת אומניק בלבד גרמה לך לתופעות לוואי, כך שניתן לייחס את התופעה שציינת לנטילה משולבת של אומניק ושל ויאגרה. ואכן יש הזהרה בעלון לצרכן, וגם הרופא שלך היה צריך לציין בפניך, שיש להמנע מנטילת שני כדורים אלה יחד. אגב לויאגרה אין מינון של 60 מג' (יש 25 מג, 50 מג' או 100 מג) וגם הכדור עצמו ללא קשר לתרופות אחרות יכול לגרום לתופעות אלו. תמיד ניתן לנסות מינון נמוך יותר, ואם עדיין יש תופעות לוואי לא להמשיך בטיפול ולפנות לאורולוג - יש דרכים נוספות לשיפור תפקוד מיני, אולם זה לפורום אחר..

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת