שתן תכוף ותחושת חוסר התרוקנות

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

24/06/2012 | 23:59 | מאת: ת

לפני 3 חודשים לאחר חיכוך איברים עם בחורה ללא חדירה התחלתי לסבול מתכיפות משתנה בשתן ותחושת חוסר התרוקנות ללא צריבה. התופעות השתפרו עם הזמן אך עדיין קיימות ומציקות, בימים של מאמץ גופני בזמן העבודה איני סובל כלל. כמו כן בזמן פליטת זרע קיימת לעיתים צריבה קלה שלא הייתה לפני המקרה. כמה ימים לאחר המקרה פניתי לאורולוג שנתן לי זריקת רוצפין+4 כדורי אנטיביוטיקה באופן חד פעמי, אחרי שבוע ביצעתי בדיקת שתן כללית שיצאה תקינה. לפני חודש ביצעתי בדיקת שתן כללית+תרבית שתן+אולטרסאונד+STD 7 למחלות מין, הכל יצא תקין. כרגע מטופל שבועיים בפרמיקסון פעמיים ביום ללא הטבה, נאמר לי ע"י האורולוג שאלו תסמינים שקיימים אחרי הדלקת ואין מה לעשות. כיצד ניתן להתגבר על הבעיה ?

שלום רב, יכול להיות שעדיין יש לך תסמינים של דלקת גם אם אין ממש זיהום פעיל. מה שצריך הוא למצוא דרכים להקל על התסמינים- להמנע מחומרים מגרים לצריבה או דחיפות כמו קפאין אלכוהול ושוקול, להקפיד על שתית מים מרובה ונוגדי כאבים, ולהמתין בסבלנות שזה יחלוף. אם יש החמרה רצוי לשלוח שוב בדיקות כמו תרבית שופכה או תרבית זרע.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת