כאבים בכף רגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

11/05/2010 | 09:27 | מאת: אירית

שלום רב! הנני סובלת מפלטפוס בשני הרגלים. והתחלתי לאחרונה לעשות הליכה של שעה מרגע שהרגלים נכנסות לנעל יש לי כאבים נוראים בשני הרגלים מהכריות של כף הרגל עד עקב הרגל רציתי לדעת האם יש קשר לכך שאינני משתמשת במדרס? כי כאשר אני עם נעל פתוחה והולכת הרבה ביום יום אין לי שום כאבים. אשמח לדעת מה הסיבה? האם מדובר בדלקת?או הכאבים נובעים עקב כך שיש לי פלטפוס תודה מראש אירית

שלום אירית אכן יכול להיות שהסיבה לכאבים היא עוות מבני בכף הרגל - פלטפוס. תנסי להשתמש במדרסים. מאוד ייתכן ששימוש במדרסים ישפר את הכאבים, על כל פנים כדאי להגיע לבדיקת אורטופד מומחה לכף רגל כדי לאבחן את הבעיה לעומק ולקבל טיפול מיטבי. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול