כף רגל עקומה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

18/03/2010 | 18:23 | מאת: הדר עמר

שלום ד"ר תודה על תגובתך. רציתי לשאול לגבי עוד בעיה שבכפות הרגליים שלי. הכפות רגליים שלי עקומות וקורסות פנימה,זה מתאפיין בכך שאני דורך אני עומד רק על החלק הצדדי של כף הרגל,זה גורם לי לכאבים ורציתי לשאול מה הפיתרון. תודה מראש

שלום הדר. אני מבין שמדובר במספר בעיות במקביל. הפורום לא יכול להחליף בדיקה רופא וסקירת צילומים. אני מאד ממליץ לך לעבור בדיקת רופא כף רגל וקרסול במרפאתנו בבי"ח הלל יפה 03-630-4252/5 או במרפאה באזור מגוריך. חג שמח

מנהלי פורום כף רגל וקרסול